Galerinin İsmini Sakaryalılar Belirleyecek - Son Dakika
Yerel

Galerinin İsmini Sakaryalılar Belirleyecek

Galerinin İsmini Sakaryalılar Belirleyecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili twitter hesabı üzerinden anket çalışması başlattı.

13.08.2013 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili twitter hesabı üzerinden anket çalışması başlattı. Başkan Toçoğlu, "Ay sonunda sanat galerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Galeri'nin ismini vatandaşlarımızla birlikte belirlemek istiyoruz. Sanat Galerimize verilecek isimle ilgili olarak önerilerinizi bekliyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili anket çalışması başlattı. Daha önce şehir içi raylı sistemin adını, anket çalışmasıyla ADARAY olarak belirleyen Sakaryalılar, Sanat Galerisi'nin de adını belirleyecek.

Ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek Sanat Galerisi için; İbrahim Zaman, Hüsnü Gürsel, Sait Faik Abasıyanık gibi önerilerin geldiğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Ay sonunda Sanat Galerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Galerinin ismini vatandaşlarımızla birlikte belirlemek istiyoruz. Madem bu sanat galerisi Sakaryalılara hizmet verecek o zaman adını da Sakaryalılar belirlesin. Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili olarak İbrahim Zaman, Hüsnü Gürsel, Sait Faik Abasıyanık gibi bazı öneriler geliyor. Sanat Galerimize verilecek isimle ilgili olarak önerilerinizi bekliyoruz. Ayrıca web sitemizden de anket çalışması başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu'nun resmi twitter hesabı üzerinden devam eden ankette öne çıkan isimler ise şöyle: İbrahim Zaman, Ahmet Hamdi Tanpınar, Hüsnü Gürsel, Selahattin Şimşek, Sezai Karakoç, Sait Faik Abasıyanık, Necati Mert, Sanat Pazarı, Ada Sanat, Çark Sanat, Sakarya Sanat, Donatım Sanat Merkezi ve Art Bazaar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Galerinin İsmini Sakaryalılar Belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement