Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (GAMEK) yeni dönem ücretsiz kurs kayıtları başladı.
GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl binlerce kursiyere ücretsiz eğitim imkanı sağlayan GAMEK'e yoğun ilgi olduğunu belirtti. Kursiyerlere çağın gereği olan teknolojik bilgiler, lisan, el sanatları ve mesleki bilgilerle modern bir eğitim sunduklarını ifade eden Dündar, şunları kaydetti:
"GAMEK öğrenmek, gelişmek ve kendini geliştirmek isteyen herkes için kapısını ücretsiz açmaktadır. GAMEK kursları yeni bir meslek, yeni bir beceri yada MEB tarafından verilen size bir çok kapıyı açacak olan sertifikanın sahibi olmanızı sağlamaktadır. Ayrıca GAMEK Eğitime Destek Kursu'muzda üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize YGS ve LYS sınavlarına hazırlık kursları verilmektedir."
Öğrencilerden hiç bir şekilde ücret talep etmediklerini, kursların tamamen ücretsiz olduğunu dile getiren Dündar, GAMEK'te eğitim almak isteyenlerin en yakın kurs merkezine bizzat giderek ön kayıt ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceğini dile getirdi.
Dündar, kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurularını 1 adet şeffaf dosya içerisinde 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, diploma veya öğrenim belgesi fotokopisiyle Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi, Gazikent, Perilikaya ve Bekirbey El Beceri kurslarına yapabileceğini, kurslara ilişkin "339 72 77" numaralı telefondan bilgi alabileceğini ifade etti.
GAMEK'te, bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Almanca, Arapça, Osmanlıca, ebru, kuaförlük, ev mefruşatı, dikiş-giyim, makine nakışı, el nakışı, Antep işi, pastacılık, aşçılık, halı desinatörlüğü gibi 52 branşta eğitim verildiği bildirildi.
Muhabir: Orhan Çiçek
Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Gamek'te Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.