Gazeteci Erhan Ünver Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Erhan Ünver Hayatını Kaybetti

Sürekli basın kartı sahibi gazeteci Erhan Ünver, İzmir'de hayatını kaybetti.

03.01.2012 15:40

Sürekli basın kartı sahibi gazeteci Erhan Ünver, İzmir'de hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı'nın eski İzmir Bölge Müdürlerinden Özden Ünver'in eşi, üç çocuk babası Erhan Ünver'in (74), İzmir'deki evinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi, 2010 Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü sahibi Ünver, gazeteciliğe 1960 yılında Ege Telgraf'ta başladı.

Ünver, Yeni Asır Gazetesi'nde 43 yıl görev aldı. Bir süre Hürriyet ve Gözlem gazetelerinde de çalışan ve Sabah Gazetesi'nin Ege Bölge temsilciliğini yürüten Erhan Ünver, üç arkadaşıyla birlikte esnafa yönelik Birlik Gazetesi'ni de çıkarmıştı.

Erhan Ünver'in vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımlayan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, "Meslek büyüğümüz Erhan Ünver, gazeteciler arasında ve çevresinde sevilen, sayılan bir kişilikti. İyi bir insan ve iyi bir gazeteciydi. Türk basınına uzun yıllar hizmet veren Ünver'e Allah'tan rahmet diliyor, sevgili eşi Özden Ünver başta olmak üzere geride kalan ailesi ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteci Erhan Ünver Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement