Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Resmi olmayan sonuçlara göre Şahinbey Belediye Başkanlığını kazanan Tahmazoğlu: "Engelsiz bir Şahinbey için çalışıyoruz"

02.04.2014 15:24

Resmi olmayan sonuçlara göre Şahinbey Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Tahmazoğlu, engelsiz bir Şahinbey için çalıştıklarını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Omurilik Felçlileri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Köse ve üyeler, Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Engelli vatandaşları, günlük yaşamın içerisine katmak adına ihtiyacı olan, talep eden tüm engellilere tekerlekli sandalye hediye ettiklerini vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Yine şehir içinde akülü araçları ile gezen engelli vatandaşlarımızın araçlarının akülerini doldurmaları için 4 noktada şarj dolum istasyonu kurduk. Kaldırımlarımızı engelli vatandaşlarımızın iniş çıkışlarına uygun yaptık, yapmaya devam ediyor. Bundan sonrada engelsiz bir Şahinbey için çalışmalarımız devam edecektir."

Köse de Tahmazoğlu'na başarı dileyerek, engelliler yönelik yaptığı ve yapacağı çalışmalar için teşekkür etti.

U17 Türkiye Şampiyonası

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U17 Futbol takımı, Türkiye Futbol Federasyonun altyapı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Mersine gitti.

Kulübün Başkanı Mehmet Demirbaş, açıklamasında, U17 Futbol takımının, Türkiye Şampiyonası'nın 1. ayağında Adana, Hatay, Karaman, Malatya ve Nigde ile karşılaşacağını belirtti.

Şampiyonanın heyecanlı geçeceğine dikkati çeken Demirbaş, "Hedefimiz grup birincisi olarak şampiyonda bir üst tura çıkmaktır. Gaziantep ve Türk futbolunun geleceği adına bu kategoride yetişen sporcular büyük önem teşkil ediyor" değerlendirmesini yaptı.

Tahmazoğlu da sporcularla aile gibi olduklarını belirterek, başarılar diledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement