Gebzelilerin Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Gebzelilerin Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Gebzelilerin Demokrasi Nöbeti Sürüyor

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebzelilerin de demokrasi nöbeti devam ediyor.

31.07.2016 15:15

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Gebzelilerin de demokrasi nöbeti devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Gebzelilerin de demokrasi nöbeti devam ediyor. Binlerce Gebzeli her akşam Gebze Kent Meydanına akın ederek vatanına ve milletin iradesine sahip çıkıyor. Hafta sonu Gebzelilerin demokrasi nöbetinde Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti İlçe teşkilatı, dernekler ve STK'lar da destek verdi.

Demokrasi nöbeti için Gebze Kent Meydanına kurulan sahnede hafta sonu Eşref Ziya Terzi ve Bedirhan Gökçe sahne aldı. Gebzelilerin bu demokrasi nöbetinde yalnız bırakmayan sanatçılar özellikle bu dönemde dillere destan olmuş şiirleri ve şarkıları Gebzeliler için seslendirdi. Gebzeliler Eşref Ziya Terzi'nin "Minareler Süngü Kubbeler Miğfer" şarkısına ve Bedirhan Gökçe'nin seslendirdiği "Biz Kısık Sesleriz" şiirine hep bir ağızdan eşlik etti.

Sanatçıların sahne almasının ardından vatandaşlara hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "O karanlık gecede tanklara, uçaklara, helikopterlere toplara tüfeklere kafa tutan, Türkiye'nin her yerinde meydanlara akın eden kahramanlarımıza, gazilerimize en önemlisi bu uğurda gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içen şehitlerimize selam olsun. Allah sizlerden razı olsun. Devir birlik ve beraberlik devri, birbirimize sıkı sıkıya bağlanacağız ve asıl düşmanlarımıza karşı birlikte savaşacağız. biz birlik olursak değil darbeye kalkışmayı akıllarından bile geçiremezler. Her gün bu meydanda sizlerle birlikteyiz her gün görüyorum kalabalık artıyor yeni simalar görüyorum vatan nöbeti herkesin davası. Sabahlara kadar burada kalıp buradan işe giden kardeşlerimiz var Allah onlardan razı olsun. Eğer sizler bunları yapmamış olsaydınız bizim bu makamlarda olmamızın hiçbir değeri olmazdı. bu makamlar sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece değerli. Bu makamların asıl sahipleri sizlersiniz, bizler sizin vekiliniz olarak siz istediğiniz müddet buradayız. Siz istediğiniz müddetçe Allah için Vatan için, sizler için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebzelilerin Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement