Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda Rakip Tanımıyor - Son Dakika
Yerel

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda Rakip Tanımıyor

Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda Rakip Tanımıyor

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı tüm rakiplerini yenerek ilçe şampiyonu oldu.

05.01.2012 12:58

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı tüm rakiplerini yenerek ilçe şampiyonu oldu.

Gediz İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Okulları Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası A Grubunda oynadığı tüm maçları galip bitiren Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı, Gümele, 1 Eylül ve Fırdan İlköğretim Okullarını 2'şer-0 yenerek ilçe şampiyonu oldu.

Altınkent İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mustafa Gürpınar, A Grubunda oynadıkları tüm maçlarda büyük başarılar elde eden Altınkent İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımının, 04.01.2012 tarihinde Fırdan İlköğretim Okulu ile yaptığı Final Karşılaşmasını da 2-0 kazanarak şampiyon olduğunu söyledi.

Tüm karşılaşmalarda rakiplerine hiç set vermeden şampiyon olduklarını belirten Altınkent İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Mustafa Gürpınar, "İlçemizi Kütahya'da temsil edecek olan takımımızı şimdiden başarılar diliyorum. Takımımızın İl Şampiyonasında da büyük başarılar sağlayacağına inanıyorum.

Daha önce eğitimde elde ettiği başarılara spor faaliyetlerindeki üstün başarıları da eklemeyi beceren okulumuz, son yılda fiziki yönden yaptığı çalışmalarla adeta yeniden inşa edilmiş oldu. Eğitim için gerekli doküman ve araçlar yenilenerek eksiklikler giderilmiştir. Eğitimde de başarısını kanıtlayan okulumuz geçen yıl

bir öğrencimizi Fen Lisesine, 7 öğrencimizi Anadolu Öğretmen Lisesine göndermeyi başarmıştır. Ayrıca, 6 öğrencimizde Bursluluk Sınavını kazanmıştır. Bu başarılı çalışmaların yanı sıra sporda da üstün başarı elde eden okulumuz biz velileri gururlandırmıştır. Bu başarıların kazanılmasında emeği geçen başta Okul Müdürümüz Mehmet Aydın, Voleybol takımımızı çalıştıran öğretmenimiz Hüseyin Coşkun ve tüm personelimize veliler ve belde halkı adına teşekkür ederim" dedi.

05.01.2012 12: 38 TSİ

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Altınkent İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda Rakip Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement