Genç Kadın Ziynet Eşyaları İçin Boğuldu - Son Dakika
Yerel

Genç Kadın Ziynet Eşyaları İçin Boğuldu

Genç Kadın Ziynet Eşyaları İçin Boğuldu

Bileziklerini almak istedikleri kadını boğarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

23.12.2011 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bileziklerini almak istedikleri kadını boğarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce oluşturulan özel ekibin 6 gün önce kaybolduğu bildirilen Bedia Yavuz'u boğarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına aldığı İbrahim P. ve dayısının oğlu İsmail Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kocaeli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı araçla Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Zanlılardan İbrahim P'nin, emniyetteki ifadesinde, 17 Aralık'ta saat 13.00'de dükkanına gelen Yavuz'un birkaç havlu siparişi verdiğini, kollarındaki bilezikleri görünce ürünleri 4 saat sonra teslim edeceğini belirterek, Yavuz'u gönderdiğini söylediği öğrenildi.

İbrahim P'nin, dayısının oğlu İsmail Ç'yi telefonla arayarak iş yerine çağırdığını, birlikte Yavuz'u öldürme planı yaptıklarını, saat 17.00 civarında dükkana gelen Bedia Yavuz'u "istediğiniz ürünler aşağıda" diyerek bodrum katına indirdiklerini, İsmail Ç. ile boğdukları ve altınlarını aldıkları kadının cesedini akşam karanlığından faydalanarak, kiraladıkları otomobille Akçat köyündeki araziye götürerek gömdüklerini ifade ettiği belirtildi.

İbrahim P'nin ayrıca, eşyalarını topladıktan sonra kiralık otomobille İstanbul'a gittiklerini, burada altınları birkaç kuyumcuya 10 bin lira karşılığında bozdurduklarını ve paranın bir kısmını eğlence merkezlerinde harcadıktan sonra yurt dışına kaçmak için Kırklareli'ye gittiklerini belirtitği ifade edildi.

Bu arada, zanlılardan İsmail Ç'nin eşine " İnegöl'e define aramaya gidiyorum, uzun süre gelmem" diyerek evden ayrıldığı bildirildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genç Kadın Ziynet Eşyaları İçin Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement