Gençler Sabah Namazında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gençler Sabah Namazında Buluştu

Gençler Sabah Namazında Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla tüm ülke genelinde 81 ilde başlatılan ‘’Sabah Namazı Buluşmaları’’ kapsamında gençler Adıyaman Altınşehir ve Kahta Celalettin Camiinde buluştu.

18.11.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla tüm ülke genelinde 81 ilde başlatılan "Sabah Namazı Buluşmaları" kapsamında gençler Adıyaman Altınşehir ve Kahta Celalettin Camiinde buluştu.

Camide buluşan gençler sabah namazını eda etmenin mutluluk verdiğini, bundan sonra mümkün olduğu kadar sabah namazlarını camide kılacaklarını söylediler.

Gençlerle birlikte gerçekleştirilen namaz buluşmalarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Birlik ve huzur mekanı olan camilerimizle gençlerimizi buluşturmak, milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir araya gelmelerine vesile olmak amacıyla 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan gençlerimizi gördükçe mutlu oluyoruz. Ben geleceğimizin teminatı gençlerin sabah namazlarında buluşmalarını ve 5 vakit namaz kılmalarını çok önemsiyorum. Bizimle birlikte namazda buluşan tüm gençlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Gençler sabah namazı sonrasında dağıtılan sıcak çorbalarını içerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Sabah Namazında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement