Gençler Uçurtma Şenliğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gençler Uçurtma Şenliğine Katıldı

Gençler Uçurtma Şenliğine Katıldı

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gençler Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıldönümü ve "Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında Ekşisu mesire alanı yolu üzerinde bulunan Çakırman Köyü mevkiinde...

09.04.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gençler Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü ve "Polis Haftası" etkinlikleri kapsamında Ekşisu mesire alanı yolu üzerinde bulunan Çakırman Köyü mevkiinde geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğine katıldılar. Şenlik öncesi Erzincan Gençlik Merkezi bünyesinde uçurtmalarını kendileri yapan gençler şenlik alanında uçurtmalarını en yükseğe çıkarmak için kıyasıya yarıştılar.

Yoğun katılımın olduğu şenlikte gökyüzünü birbirinden renkli uçurtmalar süslerken şenliğe Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ve Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdür Vekili Yasin Özdemir katılarak gençler ile birlikte uçurtma uçurtmanın keyfini yaşadılar. Düzenlenen şenlik ile ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu; "Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyesi gençlerimiz uçurtma şenliğinde bir taraftan uçurtmalarını uçururken bir taraftan da doğa ile iç içe yaşamış oldular. Gençlerimizin mutlu olması bizleri de mutlu eder düşüncesi ile gençlerimizin mutluluğu ve gelişimine yönelik her türlü faaliyete destek veriyoruz. Gençlerimize yönelik bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu uçurtma şenliği vesilesi ile Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümünü kutluyor emniyet mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

(CM-

09.04.2012 14: 40: 22

TSI

NNNN - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Uçurtma Şenliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement