Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) çalışan işçilerle bir araya geldi.

22.10.2015 16:52

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) çalışan işçilerle bir araya geldi.

İsen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin son günlerde zor günlerden geçtiğini belirterek, istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşlardan 1 Kasım'da çocuklarının geleceğine oy vermesini isteyen İsen, "Özellikle Suriye, Ortadoğu kuşatılmışlık halinde. Burada sadece Suriye problemi değil, Ortadoğu sınırları çiziliyor. Bütün dünya orada, Türkiye bir anlamda baskı altında. Bu problemlerin çözülmesi için tek yumruk, birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım ancak güçlü bir iktidar olunması halinde bu sorunları çözebiliriz. Onun için 1 Kasım seçimleri, Türkiye için hayati seçimdir. Bu bilinçle sandığa gitmenizi istiyorum. Elbette oyunuz sizler için değerlidir, kararı sizler vereceksiniz, desteklerinizi bekliyorum" ifadesini kullandı.

İsen, daha sonra işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement