Genel Sekreter Bolat'a Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Bolat'a Plaket Verildi

Genel Sekreter Bolat\'a Plaket Verildi

Amatör sporcuların temsil edildiği ASKF, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat’a spora verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.

05.06.2014 18:26

Amatör sporcuların temsil edildiği ASKF, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat'a spora verdiği katkılardan dolayı plaket verildi.

ASKF Başkanı Mahmut Özkan tarafından çocukların ve gençlerin sağlıklı, kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde ailesine, ülkesine faydalı birer fert olarak yetiştirilmesi amacıyla spora ve sporcuya yapılan destekten dolayı Genel Sekreter Mustafa Bolat'a plaket verdi.

Plaket ASKF Başkanı Mahmut Özkan tarafından sunulurken, törende Karataş Halk Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özdemir de hazır bulundu

ASKF Başkanı Mahmut Özkan yaptığı konuşmada, "İl Özel İdaresinden sürekli destek gördük. Bu nedenle Sayın Valimize, İl Genel Meclisimize ve Genel Sekreterimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Genel Sekreter Bolat ise, "İl Özel İdaresinin Kilis'te yaşayan sporcularımıza Sayın Valimiz ve İl Genel Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda yardımda bulunuyoruz. Sporcuların ilimizi en güzel şekilde temsil etmelerini bekliyoruz." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Bolat'a Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement