Genel Sekreter Memiş'ten Başkan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Memiş'ten Başkan Çelik'e Ziyaret

Genel Sekreter Memiş\'ten Başkan Çelik\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

29.12.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Memiş ve Çelik, hizmet ve uzlaşı vurgusunda bulundu. Yeni hizmet binasında Çelik'i ilk defa ziyaret etme fırsatı bulduklarını belirten Memiş, Çelik'e başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

"İYİ DİYALOGLAR İÇİNDEYİZ"

İki belediye arasında iyi diyalogların daha da geliştirileceğinin altını çizen Memiş," Merkezdeki en büyük ilçe belediyelerinden olan Şehzadeler Belediyesi, bizim önem verdiğimiz ve sürekli işbirliği içerisinde olmamız gerektiğine inandığımız bir belediyemiz. Bu manada sizin şahsınızda, tüm belediye personeliyle iyi diyaloglar içerisinde olduğumuzu herkes biliyor. Umarım bundan sonra da Şehzadeler'in ortak ihtiyaçları doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi gerekeni yapacaktır. Bu manada siz de, Büyükşehir Belediye Başkanımızla sürekli görüşüyorsunuz. Şehzadeler Belediyesi, adıyla da ayrı bir önem taşıyor. Çünkü Manisa, şehzadeler şehri olarak biliniyor. Şehzadeler Belediyesi bunun patentini de aldı. Umarım ki ağız tadıyla vatandaşımıza güzel hizmetleri veririz "diye konuştu.

"MANİSALI UZLAŞI İSTİYOR"

Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini ifade eden Çelik de," Hepimiz; Manisa'mız ve ülkemiz için çalışıyoruz. Genel Sekreterimizin de ifade ettiği gibi sürekli bir araya geliyoruz. Şehrimize güzel hizmetler kazandırabilmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz. Bu diyalog ortamının devam etmesi gerekiyor. Demokrasimize yakışan, Manisa'mıza yakışan budur. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, Manisa'da yaşayan tüm vatandaşlarımız belediyelerimizin uzlaşıyla hizmet etmesini istiyorlar. Çünkü vatandaşlar bizleri hizmet edelim diye seçtiler. Bu anlamda da Genel Sekreterimizle de belediyemizin işleri ile ilgili görüşüyoruz. Bugüne kadar bir diyalog problemimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacağını inanıyorum" ifadelerinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Memiş'ten Başkan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement