Gerede'de İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Gerede'de İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Gerede\'de İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon Halil Nom İlköğretim Okulu oldu.

06.06.2012 18:15

Bolu'nun Gerede ilçesinde düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon Halil Nom İlköğretim Okulu oldu.

Gerede Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu sene de 27'ncisi düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu. İlçedeki tüm ilköğretim okullarının katıldığı turnuvanın finalinde Halil Nom İlköğretim Okulu ile Mithat Dayıoğlu İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 3-1 kazanan Halil Nom, turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçının ardından düzenlenen kupa ve madalya ödül törenine Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Garnizon Komutanı Arif Haktan Doğan, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, Meclis Üyesi Orhan Danışman, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Gökçe, Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı, Gerede İlçe Spor Müdürü Saim Soykuvvet, Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa ve sporseverler katıldı.

Turnuvanın en centilmen takımı 100.Yıl İlköğretim Okulu oldu. Mehmet Zeliha Güzelce İlköğretim Okulu öğrencisi Savaş Soykan, 12 golle turnuvanın gol kralı olurken, madalyasını Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa'dan aldı. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu turnuva, çocuklarımızın kalplerinde birlik, beraberlik duygusu oluşturmak, sporu sevdirmek ve ekip ruhuyla hareket etme alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlendi. Ayrıca geleceğin yıldızlarını yetiştirmek amacıyla belediyemizce her yıl düzenlenmektedir. Bu turnuvada emeği geçen herkesi şahsım ve belediyem adına tek tek tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Baygın, konuşmasının ardından şampiyon Halil Nom İlköğretim Okulu'nun kupasını takdim etti. Takımlar daha sonra protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

06.06.2012 17: 55: 35

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gerede'de İlköğretim Okulları Arası Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement