GESİAD Gençlik Platformu Üyeleri Bakan Çağlayan ile Buluştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

GESİAD Gençlik Platformu Üyeleri Bakan Çağlayan ile Buluştu

30.11.2012 16:20  Güncelleme: 16:26

AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya, Kayseri GESİAD Gençlik Platformu Yönetim Kurulu üyeleri ile Ekonomi Bakanı Çağlayan'ı TBMM'de bir araya getirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Gençlik Platformu Yönetim Kurulu üyeleri ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı TBMM'de bir araya getirdi.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Bakan Zafer Çağlayan-dan yurt dışı seyahatlerinde genç girişimcilere de kontenjan ayırmasını istedi.

Öksüzkaya, Kayserili genç girişimcilerin geçmişlerinden aldıkları mirasla yetinmeyip, dünyadaki sektörel gelişmeleri de yakından takip ettiklerini kaydetti.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ise, "genç girişimcilere çok önem verdiğini belirterek, özellikle Kayserili girişimcilerin bu talebini dikkate alacağını, gençlerle beraber dünyanın pek çok ülkesinde ihracatı artırmak için çalışacaklarını" ifade etti.

Görüşmede Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de bulundu.

Yayıncı: Orhan Canbulatel - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel GESİAD Gençlik Platformu Üyeleri Bakan Çağlayan ile Buluştu - Son Dakika


Advertisement