Gevaş Kaymakamı Güni'den Gama Holding'e 'Lojman' Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Gevaş Kaymakamı Güni'den Gama Holding'e 'Lojman' Teşekkürü

Gevaş Kaymakamı Güni\'den Gama Holding\'e \'Lojman\' Teşekkürü

Van'ın Gevaş İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, Gama Holding tarafından yaptırılan öğretmen lojmanlarında incelemelerde bulundu.

12.10.2012 11:13

Van'ın Gevaş İlçe Kaymakamı Yusuf Güni, Gama Holding tarafından yaptırılan öğretmen lojmanlarında incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Bulduk ile birlikte Dereağzı köyüne giden Kaymakam Güni, burada Gama Holding tarafından yaptırılan lojmanları gezdi. Konu hakkında bilgi veren Kaymakam Yusuf Güni, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Gama Holding'in verdiği lojman sözünü yerine getirmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu vesile ile başta Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer ve tüm holding çalışanlarına ilçe halkı adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Depremden sonra Van'da birçok hayırsever vatandaş ve özel sektör Van ve ilçelerine tek yürek olup yardım olarak aktılar. Bunlardan bir tanesi de Gama Holding oldu. Bizim okul ve lojman ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Dereağzı okulumuz daha önce tek binada hem ilköğretim hem de lise eğitim görmekte idi. Bu okulumuzun yapımı ile lise kendi binasında eğitim görmeye başladı. Böylece öğrencilerimiz rahata kavuşmuş oldu. Yine aynı şekilde öğretmenlerimiz kalacak yer olmadığından dolayı çoğu zaman ya Gevaş'a ya da Van'a gidip gelmek zorunda kalıyorlardı. Ama şimdi yapılan lojmanlarla öğretmenlerimiz bu sıkıntıdan kurtulmuş oldular. Bu lojmanlarda 8 evli ve 14 bekar olmak üzere toplam 22 öğretmenimiz kalıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Sait Bulduk da, "Biz de eğitim camiası olarak öğretmen arkadaşlarımızın konaklama sorunlarını çözdüklerinden dolayı Gama Holding yönetimi ve personellerine teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş Kaymakamı Güni'den Gama Holding'e 'Lojman' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement