Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı tarafından organize edilen Ateş Böceği Gezici Trafik Eğitim Birimi Yozgat Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi.
Okul bahçesinde verilen eğitime Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar'ın eşi Nurcan Akpınar ve şube müdürlerinin eşleri de katıldı. TIR görevlisi tarafından öğrencilere trafik eğitimi verilirken, İl Emniyet Müdürünün eşi Nurcan Akpınar'da trafik kuralları hakkında öğrencilere sorular yöneltti.
Nurcan Akpınar, bu tür trafik eğitimlerinin öğrencilere uygulamalı olarak gösterilmesinin öğrencilerin bilinçlenmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Akpınar, "Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın trafik konusunda şimdiden duyarlı olmalarını sağlayacak etkinlikleri önemsiyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu eğitim sayesinde öğrencilerimiz trafik kurallarını daha iyi öğrenecek. Büyüdüklerinde ise daha bilinçli hareket edecekler" dedi. - YOZGAT
Son Dakika › Yerel › Gezici Trafik Eğitim Tır'ı Yozgat'ta - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?