Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bartın İhlas Haber Ajansı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bartın İhlas Haber Ajansı'nı Ziyaret Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bartın İhlas Haber Ajansı\'nı Ziyaret Etti

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

10.01.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Ziyarete, Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın Büro Şefi Mustafa Ahmet Oktay, TRT Bartın Muhabiri Naim Çetin katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Alagöz, gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu belirtti. Gıda ve Hayvancılık Tarım Müdürü Yusuf Alagöz, "Sizlerin sayesinde Bartın ili ve dışında yaşanan olayları takip ediyoruz. Her türlü zor şartlarda altında kamuoyunu bilgilendirmek adına büyük bir çalışma sarf ediyorsunuz. Mesleğinizde başarılarınızın devamını diler '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutlarım" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın Büro şefi Mustafa Ahmet Oktay ise, yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Ardından sohbet edilerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bartın İhlas Haber Ajansı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement