Giresun'da CHP'liler Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak Andımızı Okudu - Son Dakika
Yerel

Giresun'da CHP'liler Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak Andımızı Okudu

Giresun\'da CHP\'liler Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak Andımızı Okudu

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak ilkokul öğrencisi bir çocuk eşliğinde andımızı okudular.29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90.Yıldönümü dolayısıyla bugün Atatürk Meydanı'nda...

29.10.2013 15:15

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak ilkokul öğrencisi bir çocuk eşliğinde andımızı okudular.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90. Yıldönümü dolayısıyla bugün Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanlığı çelenk sunma töreninin ardından ilkokul 4. sınıf öğrencisi Özüm Işık'ın önderliğinde andımızı okudular.

Andın okunmasının ardın bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, "Cumhuriyet bizim yaşam tarzımız. Bu yaşam tarzımızdan kesinlikle geriye dönmeyeceğiz. Cumhuriyet demokrasidir, barıştır, özgürlüktür, kardeşliktir. Onun için Cumhuriyet'ten taviz vermemiz söz konusu değildir. Birilerinin hedefleri olabilir ama bedeli ne olursa olsun bu mücadelede kararlılıkla varız hiçbir şeyden çekinmiyor ve korkmuyoruz. Yaşasın cumhuriyet, yaşasın cumhuriyet, yaşasın cumhuriyet" dedi.

Konuşmanın ardından okunan 10. Yıl Marşı'nın ardından tören sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da CHP'liler Atatürk Anıtına Çelenk Koyarak Andımızı Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement