Giresun Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Giresun Valisi Şahin Açıklaması

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personelinin görevlendirilecekleri yeni birimlerde hizmetlerine aynı duyarlılıkla devam edeceğine inandığını söyledi.

02.01.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personelinin görevlendirilecekleri yeni birimlerde hizmetlerine aynı duyarlılıkla devam edeceğine inandığını söyledi.

Vali Şahin, Valilik Toplantı Salonu'nda, yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personeline, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etmek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün etkinliğini, varlığını çok iyi hissettiren bir kuruluş olduğunu belirten Vali Şahin, "Bu müdürlük, her zaman çok rahat şekilde görev yürütebilen bir kuruluştu. Valilerin, kaymakamların işlerinin yüzde 60'ı çevredir. Eğer bir yerde terör yoksa, asayiş berkemal ise, o yerde çevre ile olan ilişki valinin ve kaymakamın geleceğinin bir göstergesi olur. Çevre duyarlılığının vatandaşlara hissettirilmesi ancak yapılan görevle kendini gösterir" dedi.

Şahin, Giresun'da çevre ve hidroelektrik santralleriyle ilgili bir düzen ve gelişme olmuşsa, bunun İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personeli sayesinde olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Gerek il merkezindeki çevre denetimleri gerekse HES'lerle ilgili denetimleriniz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne geçseniz bile hiç aksaklık olmadan aynen devam edecek. HES'lerle ilgili denetimler müsamaha olmadan aynen sürecek. Yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personelinin görevlendirilecekleri yeni birimlerde hizmetlerine aynı duyarlılıkla devam edeceğine inanıyorum. Sadece teşkilatın yapısı değişti, içi aynı. Değişikliğin hizmet açısından iyi olacağını düşünüyorum."

Toplantıda, Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürü Ertan Kuduban'ın çektiği yaban keçisi sürüsünün bulunduğu fotoğraf, Vali Şahin'e takdim edildi.

Yürürlükten kaldırılan İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personelinin bir bölümü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü emrine verilirken, bir bölümü de Milli Parklar ve Doğal Koruma Şube Müdürlüğü'ndeki görevlerine devam edecek.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement