Giresunspor'da Sakaryaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'da Sakaryaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Giresunspor\'da Sakaryaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Giresunspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

11.01.2012 17:33

Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Giresunspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Atatürk Stadı'ndaki çalışmalara önceki gün Giresun'a gelen yeni transferler Brezilyalı Hygor Goncalvez ve Kolombiyalı Jorg Mosquera da katıldı. Giresunspor'un çalışmalarına katılan oyunculardan Kolombiyalı Jorge Mosquera'nın, Alman 2. Ligi'nde yer alan Paderborn 07 takımında forvet olarak görev yaptığı, ikinci yabancı Brezilyalı Hygor'ın Guimaraes Gonçalves'in ise Portekiz 3. Ligi'nde Sertanense FC takımında orta alanda görev yaptığı belirtildi.

Sakaryaspor hazırlıklarını takip eden Giresunspor'un Kulüp Başkan Yardımcısı Cengiz Cindemir, yaptığı açıklamada "Yeni kurulmuş olan yönetimle umutla sezonun ikinci yarısına başlıyoruz. İkinci yarıya elimizdeki bazı futbolculardan yoksun çıkıyoruz. Gerekli anlaşmaları yapamadığımız için bazı futbolcuları kaybettik fakat çok büyük kayıplar olduğunu sanmıyorum. Bunun yerine transfer tahtasını açtırabilirsek yeni futbolcular katabileceğiz. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Bunun yanı sıra bu maç mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma olacak. Hem yeni yönetim olarak hem de taraftarımızın gönlünü kazanma adına 2. yarıya galibiyetle başlamak zorundayız. Kayyum başkanlığım döneminde de bu takımın her maçı kazanacağına inanıyordum. Ancak bir çok maçı şansızlıkla kıl payı kaybettik. Aynı şansızlıkları yaşamak istemiyoruz" dedi.

Antrenman sonrasında Giresunspor Taraftarlar Grubu Başkanı Metin Özgül teknik kadro ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresunspor'da Sakaryaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement