Nevşehir'in Avanos ilçesinde ikinci el kıyafetlerin ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıldığı bildirildi.
Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve hayırseverlerin gönderdiği ihtiyaç fazlası kıyafetlerden oluşan "Giymiyorsan Giydir" atölyesi, ikinci el giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Avanos Belediyesi Proje Koordinatörü Emrah Öğütmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avanos halkından alınan, kullanılabilir durumdaki kıyafetleri gerekli bakım ve onarımın yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.
Vatandaşların projeye destek olmaları çağrısında bulunan Öğütmen, "Hayırseverler tarafından yardım toplama noktalarına bırakılan kıyafetleri alarak kullanıma hazır hale getirdik. Orta Mahalle Vatan Caddesi adresinde, belediyesi işhanında bulunan bir ofisi kıyafetler için düzenledik. Basın ve yerel duyuru imkanları ile çağrıda bulunarak hayırsever ve ihtiyaç sahiplerini "Giymiyorsan Giydir" atölyesi vasıtasıyla buluşturduk. Avanos Belediyesi, hayırsever vatandaşları "Giymiyorsan Giydir" diyerek projeye katkı sağlamaya davet ediyor" diye konuştu.
Son Dakika › Yerel › Giymiyorsan Giydir' Atölyesi Kurdular - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?