Gök-Der'de Yeni Başkan İsmail Atalay - Son Dakika
Yerel

Gök-Der'de Yeni Başkan İsmail Atalay

Gök-Der\'de Yeni Başkan İsmail Atalay

Orhaneli Göktepe Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖK-DER) yeni başkanını seçti.

12.01.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhaneli Göktepe Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖK-DER) yeni başkanını seçti.

Çiftehavuzlar Mahallesi Göktepe Köyü Lokali'nde gerçekleşen GÖK-DER 6. Olağan Genel Kurulu'nda, yeni başkan İsmail Atalay başkanlık koltuğuna oturdu. Genel kurula dernek üyelerinin ilgisi had safhadaydı. Önümüzdeki 2 senelik hizmet süresince, derneğe sınıf atlatmak istediğini ifade eden Başkan Atalay, "Üyelerimizle iletişimimizi had safhaya taşımamız gerekiyor. Ortak hareket edebilmemiz için en önemli konulardan biri de bu durum. Yönetimlerde söz sahibi olabilmemiz için birlik halinde hareket etmemiz şart. Bunun yolu da iletişimden geçer. Bu hedef doğrultusunda üyelerimize en makul iletişim imkanları sağlayabilmek için yeni bir dernek binasına geçmeyi düşünüyoruz. Bu girişimlerimizin haricinde genel olarak, Göktepe Köyü'müzü turistik ve tarımsal bir marka haline getirmek için mesai harcamaya hazırız" diye konuştu.

Genel kurulda hazır bulunan Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) Başkanı Mustafa Bay, dağ köyleri olarak yerel yönetimlerde daha aktif roller almaları gerektiğinin altını çizerken, "Tüm dağ köyleri olarak, birlikte hareket etmemiz halinde, yerel yönetimlerde çok daha söz sahibi olacağımız hepimizin malumu. Şehirdeki nüfus oranlarını göz önünde bulundurursak, dağ köyleri olarak ciddi bir ağırlığımız var. Bu seçim dönemiyle beraber, ortak adımlarla maksadımıza ulaşmak hayal değil. O sene bu sene deme sırası bizlerdedir. Bursa'da yönetilen değil, yöneten olmak temel prensibimizdir" açıklamalarında bulundu.

Öte yandan genel kurula MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek gibi Bursa'da siyaset gündeminin önde gelen isimleri de iştirak ettiler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gök-Der'de Yeni Başkan İsmail Atalay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement