Gökyüzünde Engel Tanımadılar - Son Dakika
Yerel

Gökyüzünde Engel Tanımadılar

Gökyüzünde Engel Tanımadılar

Büyük Önder Atatürk'ün ölümünün 75.yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte 40 bedensel engelli gökyüzü ile tanıştı.
Yine Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini alan Adana Havacılık ve Adrenalin...

11.11.2013 13:02

Büyük Önder Atatürk'ün ölümünün 75. yıldönümü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte 40 bedensel engelli gökyüzü ile tanıştı.

Yine Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini alan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS), 40 bedensel engelliyi yamaç paraşütü ile uçurarak, onların unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağladı.

Kabasakal Köyü Rüzgarlı Tepe mevkisinde gerçekleştirilen etkinlikte saat 09'u 5 geçe Büyük Önder için saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra gün boyu süren etkinlikte yüze yakın uçuş yapıldı ve bedensel engelliler daha önce hiç tanık olmadıkları heyecanlar yaşadılar.

AHAS Başkanı Güner Akkaya, böylesine anlamlı bir etkinlikte kendilerine sponsor olan Büyükşehir Belediyesi ile Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Her projelerinde Zihni Aldırmaz'ın desteğini gördüklerini belirten Güner Akkaya, "Yamaç paraşütü sporuna verdiği destekten dolayı Sayın Başkanımıza minnettarız. Bugün de bu etkinliği kendisinin sayesinde gerçekleştirdik" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökyüzünde Engel Tanımadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement