Gölbaşı Belediye Başkanından Sporculara Destek - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı Belediye Başkanından Sporculara Destek

Gölbaşı Belediye Başkanından Sporculara Destek

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı spor salonundaki milli sporculara destek sözü verdi.

14.11.2012 11:45

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı spor salonundaki milli sporculara destek sözü verdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir 30 Ekim -3 Kasım tarihleri arasın da yapılan Avrupa büyükler kick boks şampiyonasında 3.'cü olan Mevlana Altuntaş'ı altınla ödüllendirdi. Başkan Özdemir'in ziyaretinde Türkiye Muay thai Federasyonu Güneydoğu Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Adıyaman Muay-Thai İl Temsilcisi Mecit Klavuz da hazır bulundu.

Başkan Özdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi, " Sevgili gençler şu anda şu saatte sizin yaşınızdaki birçok genç kahve köşelerinde internet kefelerde vakit geçirirken sizlerin burada olması bana gurur verdi. Bizim yetişkinler olarak idareciler olarak gençlerimizden beklediğimiz iki şey var birincisi ahlak ikincisi çalışmak bu ikisi olduktan sonra başarı kendiliğinden zaten gelecektir.

Sizlerin burada bulunması hem ahlaki yönden hem bedeni yönden hem ruh gelişimi yönünden sağlıklı olacaktır bu bize umut veriyor geleceğimiz ilçemizin geleceği ülkemizin geleceği sizlere emanet olacağına göre sizden bunu beklemekte bizim hakkımız sizler ne kadar iyi yetişirseniz ne kadar ahlaklı olursanız ruhunuz ne kadar sağlıklı olursa beyninizi ne kadar olumlu bilgilerle doldurursanız memleketi o kadar güzel yönetirsiniz. Sizi bu açıdan tebrik ediyorum bu arada Avrupa üçüncüsü olan kardeşimizi de kutluyorum ve inanıyorum ki her biriniz önümüzdeki zaman içinde Türkiye'de, Avrupa'da hatta dünya'da derece yapacaksınız. Baştan söylediğimi tekrar ediyorum çok önemsediğim için bunun için iki şeye ihtiyaç var birincisi ahlak ikincisi çalışmak sizlerden bunu bekliyorum, umuyorum, inanıyorum, güveniyorum hepinizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum gözlerinizden öpüyorum" dedi. Avrupa büyükler kick boks şampiyonasın da 3 cü olan Mevlana Altuntaş'ı altınla ödüllendirdi.

(KA)

14.11.2012 11: 19: 24

TSI

NNNN - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı Belediye Başkanından Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement