Gölbaşı'nda Doktorun Darp Edilmesi Kınandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Doktorun Darp Edilmesi Kınandı

Gölbaşı\'nda Doktorun Darp Edilmesi Kınandı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde hasta yakınları tarafından darp edilen doktor ile ilgili basın açıklaması yapan Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği olayı kınadı.

19.08.2014 09:34

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde hasta yakınları tarafından darp edilen doktor ile ilgili basın açıklaması yapan Sağlık-Sen İlçe Temsilciliği olayı kınadı.

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Devlet Hastanesi Acilinde Emre Gürbüz adlı doktorun hasta yakınlarının saldırısına uğradığı ve darp edildiği iddia edilmişti. Yaşanan bu olayın ardından Sağlık-Sen'in Gölbaşı İlçe Temsilciliği hastane girişinde olayı kınayan bir açıklama yaptı.

Sağlık-Sen Temsilcisi Hakan Takımsu tarafından yapılan basın açıklamasında, "Gölbaşı Devlet Hastanesinde görev yapan acil doktorumuz Emre Gürbüz arkadaşımıza 15 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde bir vatandaş tarafından fiziksel saldırı gerçekleştirilmiştir. Sağlık çalışanların yetkili temsilcisi olarak bu şiddet olayını kınıyoruz; lanetliyoruz. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak, hayatlarını kurtarmak için bu kadar büyük fedakarlıklarla gece gündüz demeden gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza böyle bir davranışın sergilenmesi, hatta şiddet olayının düşünülmesi bile büyük bir suçtur.

Çünkü herkes bilmelidir ki şiddet asla bir hak değildir ve şiddet asla bir çözüm değildir; olamaz. Vatandaşlarımız iyi, kaliteli ve güzel bir hizmet almak istiyorlarsa sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayını bir defa belleklerinden silmeleri gerekir. Çünkü hasta memnuniyetini sağlayan ve bu oranı yüzde 33 'den yüzde 76 'ya çıkaran bu gizli kahramanlardır. Sağlık çalışanlarımız olmadan sağlık diye bir şey olamaz. Sağlık çalışanlarının temsilcisi ve yetkili sendikası Sağlık Sen olarak doktor arkadaşımıza geçmiş olsun diyor, her türlü yardıma hazır olduğumuzu belirtiyor ve sağlıktaki bu şiddetin son bulması ve önceden oluşmaması için yetkilileri göreve çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Doktorun Darp Edilmesi Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aslı: doktora şiddeti kınıyorum. yapan vatandaşta son nefesinde doktor doktor diye inler inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement