Gölbaşı'nda Engelliler Haftası Şöleni Coşku ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Engelliler Haftası Şöleni Coşku ile Kutlandı

Gölbaşı\'nda Engelliler Haftası Şöleni Coşku ile Kutlandı

Gölbaşı Belediyesi ve AK Parti Ankara İl Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği Engelliler Haftası Şöleni coşkuyla kutlandı.

12.05.2014 11:50  Güncelleme: 11:48

Gölbaşı Belediyesi ve AK Parti Ankara İl Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği Engelliler Haftası Şöleni coşkuyla kutlandı.

Şölene Gölbaşı ve Ankara'nın çeşitli ilçelerinden engelli vatandaşlar aileleriyle, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Çağatay, Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaarslan, Ak Parti Engelliler Koordinasyonu Başkanı Hasan Özpalas, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nadir Kurt, Gölbaşı Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda protokol katıldı.

Şölende Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi seğmen ekibi gösterisi, Altındağ Belediyesi down sendromlu çocukların gösterisi, Gölbaşı Bahçelievler Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin Ankara oyun havaları söylemi, piyes pandomin gösterisi, Beyaz Meleklerin gösterisi, Büyükşehir Belediyesi görme engelliler müzik grubu gösterisi, Altındağ Belediyesi görme engelliler müzik grubu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri Engelli Gösteri Grupları gösterileriyle şenlendirdi.

Engelliler Haftası dolayısıyla konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Duruay, tüm engellilerin haftasını kutlayarak, engelsiz bir Gölbaşı için çalışacaklarını söyledi. Duruay, "Engelli kardeşlerimize karşı daha anlayışlı ve daha yardımsever davranmalıyız. Diğer vatandaşlarımız gibi bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olan engelli vatandaşlarımız bizler için de hizmette öncelikli insanlardır. Gölbaşı Belediyesi olarak kentimizi çağdaş ve modern bir şekilde geliştirirken, yaptığımız yatırım ve hizmetleri engelli kardeşlerimizin kullanacağı şekilde gerçekleştireceğiz. Bu doğrultuda yapacağımız kaldırımlar ve yollarla Gölbaşı'mızdaki engelli kardeşlerimiz hayatlarını daha rahat bir şekilde idame ettirmelerini sağlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün engelli kardeşlerimizin engelliler haftasını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Engelliler Haftası Şöleni Coşku ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement