Gölcük'te Geleneksel 1001 Hatim Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gölcük'te Geleneksel 1001 Hatim Programı Düzenlendi

Gölcük\'te Geleneksel 1001 Hatim Programı Düzenlendi

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu öncülüğünde Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel '1001 Hatim' programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programda katılımcılar Kur'an-ı Kerim tilaveti okuyarak dualar etti.

20.02.2024 10:48  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu öncülüğünde Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel "1001 Hatim" programı, geniş katılımla gerçekleştirildi.

Şehrin her türlü afetten korunması için başlatılan ve 500 yıldır sürdürülen gelenek "1001 Hatim" programı Gölcük'te gerçekleştirildi. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısında düzenlenen programda, katılımcılar Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar etti.

Programda söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "1001 Hatim okuma ve duası programını düzenleyen dernek yöneticilerimize, hocalarımıza, programa ve duaya iştirak eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah milletimizi, vatanımızı, devletimizi görünür görünmez her türlü afet, bela ve musibetten, düşman şerrinden muhafaza eylesin" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcük'te Geleneksel 1001 Hatim Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement