Göndak, Nepal'deki Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Göndak, Nepal'deki Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor

Göndak, Nepal\'deki Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor

Balıkesir’in Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (GÖNDAK), Güney Asya Ülkesi Nepal’in başkenti Katmandu’da meydana gelen deprem sonrası kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı.

28.04.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (GÖNDAK), Güney Asya Ülkesi Nepal'in başkenti Katmandu'da meydana gelen deprem sonrası kurtarma çalışmalarına katılmak için yola çıktı.

Katmandu'da meydana gelen deprem felaketinin ardından başlatılan uluslar arası kurtarma çalışmalarına katılmak için hazırlıklarını tamamlayan GÖNDAK, Türkiye'den yola çıktı. Başkan Ünsal Acar idaresinde, 2 bayan ve 8 erkekten oluşan tecrübeli arama kurtarma ekibi, en kısa sürede ülkeye ulaşıp çalışmalara başlamayı hedefliyor. GÖNDAK yetkilileri, 10 kişilik ekipte, başkan Ünsal Acar ile birlikte, Ersan Bağcı, Kadir Akbulut, Okan Köstenoğlu, Mehmet Ekin, Murat Üstün, Anıl Taşdemir, Ahmet Karakuş, Özlem Kale, Elif Tabak'ın bulunduğunu açıkladı. Gönüllü ekibin aileleri ve yakınları, GÖNDAK'a başarılar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göndak, Nepal'deki Kurtarma Çalışmalarına Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement