Görele AK Parti Adayı Tolga Erener'den Melikoğlu'na Gönderme - Son Dakika
Yerel

Görele AK Parti Adayı Tolga Erener'den Melikoğlu'na Gönderme

Görele AK Parti Adayı Tolga Erener\'den Melikoğlu\'na Gönderme

Giresun’un Görele ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Tolga Erener, mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun AK Parti’den Belediye Başkan Adayı gösterilmediği için bağımsız belediye başkan adayı olmasının demokratik bir hak kullanımı olduğunu ancak açıklamalarının samimiyet içermediğini söyledi.

01.03.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Tolga Erener, mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun AK Parti'den Belediye Başkan Adayı gösterilmediği için bağımsız belediye başkan adayı olmasının demokratik bir hak kullanımı olduğunu ancak açıklamalarının samimiyet içermediğini söyledi.

"Biz bu seçimde kimseye alttan vurma olayına gitmedik fakat gelinen süreçte birileri iftira dolu bazı kampanyalar yapıyor bu da onların çaresizliğini gösteriyor" diyen Erener "Mevcut Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, mağdur edebiyatı yapıyor. Biz bunu hiç hoş karşılamıyoruz. Kendisinin Belediye Başkanlığı'nı kazanamayacağını bile bile diğer siyasi partilerin değirmenine su taşıyor. Tabi ki bu davranış bizim hiç hoşumuza gitmiyor. Biz birbirimizi bir tavanın balığı olarak görüyorduk. Hem partimi hem de Başbakanımı seviyorum diyor ama o zaman neden AK Partiden istifa ettin ' Neden Başbakan'ın göstermiş olduğu adayın karşısına çıktın ' Bize göre burada AK Parti'nin kaçırdığı bir oyu var. Ama bu hareketi seçmen hiçbir zaman af etmeyecek. Kendisi AK Parti'den istifa ederek bağımsız belediye başkan adayı olarak demokratik hakkını kullanmıştır. Ertuğrul Melikoğlu'nu 2004 yılından bu güne kadar destekledik. Her ortamda her seçimde her zora düştüğünde yanında olduk. Siyasi olarak yapmamız gereken ne varsa hepsini yaptık. Gelinen noktada Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkan Adayı olarak bizleri taktir buyurdu bu teklif halkımızı da bizi de sevindirdi. Biz Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu seviyorduk kol kola, omuz omuza bu yolda yürüdük mücadelemizi dava adamlığımızı devam ettirdik ama maalesef bu süreçte bu olmadı ve biz buna çok üzülüyoruz" dedi.

Kapısının her zaman herkese açık olacağını ve Görele'yi Görele halkıyla birlikte yöneteceklerini vaat eden Erener "Biz inanarak bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bize destek verenlerin sayısı çığ gibi büyüyor. 30 Mart'ta biz Belediye Başkanı seçildiğimizde bütün projelerimizi hazırladık. Projelerimiz her an uygulamaya hazır. Görele'ye istihdam sağlayacak yatırım projelerimizi devreye sokacağız çünkü Görele devamlı göç veriyor bu göçü durdurmamız gerekiyor. Görele'de istihdam için kim varsa benim başımın üstünde yeri var. Bu talepler için gayret edeceğiz. Seçmenlerimiz bize inansınlar, bize güvensinler biz seçmenimizle beraberiz. Görele'yi hep beraber layık olduğu yere taşıyacağız "şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele AK Parti Adayı Tolga Erener'den Melikoğlu'na Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement