Görele'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği Düzenlendi

Görele\'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği Düzenlendi

Görele Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenledi.

24.05.2014 11:02  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla 80. Yıl Anaokulu öğrencileri tarafından "Okul Öncesi Eğitim Şenliği" düzenlendi.

Görele Spor Salonunda yapılan şenlikte, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden madenciler anıldı.

Sahneye madenci baretiyle çıkan öğrenciler, "Türkiye Yasta", "Soma İçin El Ele", "Bir Avuç Kömüre Bir Ömer Verenlere", "Başımız Sağolsun" yazılı pankartlar açtılar. Öğrenciler daha sonra madenciler için saygı duruşunda bulundu.

Görele Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, programda yaptığı konuşmada, Türkiye'de okul öncesi eğitime büyük önem verildiğini söyledi.

Okul öncesi eğitimde çocukların, hem altyapısını hem de psikolojisini, zihinsel zekasını tamamladığını anlatan Küçükali, "Ben okul öncesi eğitime duyarlı olan annelerimizin ellerinden öpüyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Emin olun artık çocuklarımız Görele ve Giresun'daki çocuklarla yarışmıyor, dünya çocuklarıyla yarışıyor" dedi.

Şenliğe Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Yıldırım, Okul Müdürü Sevilay Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Program, minik öğrencilerin gösterilerinin ardından sona erdi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement