Grup Miraç Balıklıgöl'de Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Grup Miraç Balıklıgöl'de Konser Verdi

Grup Miraç Balıklıgöl\'de Konser Verdi

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen "Ramazan Ayı Etkinlikleri 2012" kapsamında Grup Miraç, Balıklıgöl Anfi Tiyatro'da konser verdi.

02.08.2012 13:04  Güncelleme: 13:15

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen "Ramazan Ayı Etkinlikleri 2012" kapsamında Grup Miraç tarafından Balıklıgöl Anfi Tiyatro'da konser verildi.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da katıldığı konserde minik semazenlerin yaptığı semah gösterisi ve zikir töreni ilgiyle izlendi. Ömer Salih Ünlü'nün sunumu ve şiirleriyle renk kattığı konseri, Balıklıgöl'de yüzlerce vatandaş izledi. Şanlıurfalı hemşehrilerinin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ettiğini belirten Başkan Fakıbaba, "Size, ailenize ve sevdiklerinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. İnşallah hep birlikte nice Ramazanlar geçirirsiniz. Sizden temennimiz belediyemize ve belediye çalışanlarımıza dualarınızı eksik etmemeniz. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Grup Miraç'a da teşekkür ediyorum. Onlar kentimizin tanıtımında çok büyük bir görev üstlenmişlerdir" dedi.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği tasavvuf müziği konserinde duygulu anlar yaşayan vatandaşlar, Ramazan etkinliklerinin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya, Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe'ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini kaydettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grup Miraç Balıklıgöl'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement