Gtso, Herkesi Organ Bağışlamaya Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Gtso, Herkesi Organ Bağışlamaya Davet Etti

Gtso, Herkesi Organ Bağışlamaya Davet Etti

İl Sağlık Müdürlüğü'nün Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (GTSO) düzenlediği Organ Bağışı ve Organ Nakli eğitiminde bir konuşma yapan GTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emine Fatoğlu Topkaya, iş dünyası başta olmak üzere tüm Giresunluları organ...

08.11.2013 13:57

İl Sağlık Müdürlüğü'nün Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (GTSO) düzenlediği Organ Bağışı ve Organ Nakli eğitiminde bir konuşma yapan GTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emine Fatoğlu Topkaya, iş dünyası başta olmak üzere tüm Giresunluları organ bağışlamaya davet etti.

Ülke genelinde çok sayıda insanımızın yaşama yeniden tutunması için organ beklediğini anımsatan Emine Fatoğlu Topkaya, "Organ bağışlamanın bir insanlık görevi olduğunu unutmamak gerekli" dedi.

Dün saat 14.00'de Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu'nda düzenlenen Organ Bağışı ve Organ Nakli Eğitimine katılan Giresun Organ Nakli İl Koordinatörü Dr. Adem Kırca, organ bağışlamanın ve organ nakillerinin şartlarını slayt sunumuyla anlattı. Sunumun ardından oda üyeleri, organ bağışında bulundular.

Yaklaşık iki saat süren eğitime Giresun TSO üyelerinin yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Turan, Sağlığın Geliştirilmesi Birim Amiri Hüseyin Bıçakçı ile birim personelleri İlknur Kara ve Fatma Yüzgüleç de katıldılar. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gtso, Herkesi Organ Bağışlamaya Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement