Gümüşhane'de Etkili Yağış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane'de Etkili Yağış

30.05.2012 16:00

Gümüşhane'de öğlen saatlerinden itibaren başlayan sağanak sonucu rögarlar tıkandı, yollarda su birikintileri oluştu.

Gümüşhane'de öğlen saatlerinden itibaren başlayan sağanak sonucu rögarlar tıkandı, yollarda su birikintileri oluştu.

İl merkezinde etkili olan sağanak, zaman zaman doluya dönüştü. Yeni Mahalle ve Bağlarbaşı Mahallesi bölgesinde dolu etkili oldu. Yağmur sonucu taşkınlar meydana geldi. Bir süre devam eden şiddetli yağışla sürüklenen taş ve çakıllar nedeniyle rögarlar tıkanınca yollarda su birikintileri oluştu.

Belediye ekipleri, yollarda birikenleri temizlemek için çalışma başlattı. Bu arada bazı vatandaşların da belediye ekiplerine yardım ettiği görüldü.

Gümüşhane Meteoroloji Müdür Vekili Turgay Ergin, kent merkezinde metrekareye 20 dakikada 13 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

- GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Etkili Yağış - Son Dakika


Advertisement