Gümüşhane'de Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğünce haziran ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

07.06.2013 11:20

Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeki toplantıya, Vali Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş ve Mesut Olgun, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhane'nin marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Gümüşhane diğer alanlarda olduğu gibi bilhassa eğitim alanında çıtayı yükselterek marka olacaktır. Biz eğitim alanında sürekli gel gitleri değil sürekli artan başarıyı hedefliyor ve istiyoruz. İdareci ve öğretmenlerimizin öğrencilerini takip ederek başarıya ulaşacağını biliyoruz. Öğretmen ve idareciler olarak aileyi kesinlikle eğitimin içine almamız gerekiyor. Onlarsız başarıyı yakalamamamız mümkün değildir" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Aktaş ise ödenek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile il genelinde on okul binasının yapılacağını, temel eğitim alanındaki tüm onarımların ise ihalesinin yapıldığını söyledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement