Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimleri Yapıldı

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimleri Yapıldı

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odasının bugün yapılan kongresinde mevcut başkan Ali İsmail Daltaban, 5.kez başkanlığa seçildi.

10.02.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odasının bugün yapılan kongresinde mevcut başkan Ali İsmail Daltaban, 5.kez başkanlığa seçildi.

Mevcut başkan Ali İsmail Daltaban ile Adem Yusuf Çağlar'ın listelerinin yarıştığı kongre Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Trabzon Ticaret İl Müdürü Deniz Tayfun, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Bayburt Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Giresun Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Beyler Kara, Köse Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Feridun Sancar ve delegeler katıldı.

Toplam 421 delegesi bulunan odanın kongresi Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan heyetinin oluşturulmasının öncesinde söz alan mevcut başkan Ali İsmail Daltaban, "Sonuç ne olursa olsun başımızın gözümüzün üzerindedir." dedi.

"Yıllardan beri elimiz kalbimizde milletimizi selamladık, kalbimizden halka ve hakka teslim olduk" diye konuşan Daltaban, sonuç ne olursa olsun kendisinin son dönemi olduğunu söyledi. Daltaban, "Bundan sonra ben sizlerin bir kardeşiyim. Bu memleket 20 yılda herkesi affetti ama bazı arkadaşlarım beni affetmemişler. 20 yıldan beri gönül selamı veren Ali Daltaban'ı affetmemişler. Ama ben buradaki bütün üyelerime hakkımı helal ediyorum." diye konuştu.

Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara'nın divan başkanlığını yaptığı kongrede daha sonra faaliyet ve denetim kurulu raporları, bilanço, gelir ve gider kayıtları okunarak oylandı. Odanın çeşitli faaliyet ve projelerinin de oylandığı kongrenin son bölümünde seçimlere geçildi.

Gizli oyla gerçekleştirilen seçimlerde kayıtlı 421 delegenin kurulan iki sandıkta 366'sı oy kullanırken, bu oylardan 4'ü geçersiz sayıldı. Mevcut başkan Ali İsmail Daltaban geçerli oyların 234'ünü alarak 5.kez başkanlığını ilan ederken, Adem Yusuf Çağlar ise 112 oy aldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement