Gürsu Belediye Başkanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız Açıklaması

Gürsu Belediye Başkanı Yıldız Açıklaması

''Gürsu, Türkiye'de sporun merkezi olacak''

11.08.2014 15:34

Okçuluk Marmara Şampiyonası Gürsu ilçesinde gerçekleşti.

Gürsu Okçuluk Kulübünün organizasyonu ile düzenlenen şampiyonada Yalova, Orhangazi, Bursa Merkez, Bursa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Gürsu Okçuluk Kulübünün katılımı ile 5 ekip ve 60 sporcu yarıştı.

Ödül töreninde konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, "Biz her zaman sporcularımızın yanında olduk. Sporsal faaliyetlerin destekçisi olduk. Allah'ın izniyle Gürsu, Türkiye'de sporun merkezi olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da desteği ile ilçede yapacağımız sporsal yatırımlarla, yavrularımızı küçük yaşta spor dallarıyla tanıştırıp, profesyonel sporcular yetiştireceğiz. Bugün de ilçemizde ata sporumuz olan okçuluk sporunun Marmara Şampiyonasını gerçekleştirdik. Kendi ekibimizden de Türkiye Şampiyonası'nda yine dereceler bekliyoruz." dedi.

Yarışmacıların madalyalarını Başkan Yıldız, Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Orhangazi Kaymakamı M. Selman Yurdaer, Gürsu Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Turan Yavuz, Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halim Tuğluoğlu takdim etti.

Gürsu Okçuluk Kulübünü temsilen katılan 13 yarışmacıdan 12 si dereceye girdi. Gürsu'dan Türkiye şampiyonasına 9 yarışmacı katılacak. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürsu Belediye Başkanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement