Gyyyd'den Üniversite Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gyyyd'den Üniversite Ziyareti

Gülşehir Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği (GYYYD) Başkanı Erol Gümüşsoy, Nevşehir Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

12.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülşehir Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği (GYYYD) Başkanı Erol Gümüşsoy, Nevşehir Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehtap Aracı'yı ziyaret eden Gümüşsoy, dernek faaliyetleri ve yapılması planlanan okul çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başbakanlık İdari İşler Daire Başkanı Necdet Ada, öncülüğünde Ankara'daki bir işadamı vasıtasıyla derneklerine 10 bin lira bağışta bulunulduğunu kaydeden Gümüşsoy, yapılan bağıştan dolayı Ada'ya ve katkıda bulunan arkadaşlarına teşekkür etti.

Bağışların arka arkaya geleceğini tahmin ettiklerini dile getiren Gümüşsoy, ortaya somut bir çalışma koyamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Okul inşaatına parasal yardım yapmak için sırada bekleyen ve kendisini telefonla arayarak, çalışmanın hangi aşamada olduğunu merak eden ve bağışta bulunmak isteyen insanların da olduğunu belirten Gümüşsoy, bir an önce proje ile arsa işlemlerin yapılması ve biran önce inşaata başlanmasının doğru olacağını kaydetti.

Aracı ise, derneğin çalışmasını takdirle karşıladıklarını, bu yıl Gülşehir Meslek Yüksekokulu bünyesinde iki yeni program açılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Yeni bölümlerin birinin İnsan Kaynakları programı olacağını diğerinin ise Çağrı Merkezi Programı olacağını belirten Aracı, bu iki programın YÖK tarafından kabul edilmesi durumunda ilçede öğrenci sayısının 8 yüz 50 ye yükseleceğini, gece eğitimiyle bu sayının bin öğrenci anlamına geldiğini ifade etti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gyyyd'den Üniversite Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement