Hakkari'de deprem sonrası afet koordinasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de deprem sonrası afet koordinasyon toplantısı yapıldı

Hakkari\'de deprem sonrası afet koordinasyon toplantısı yapıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, Hakkari'de yaşanan deprem hakkında bilgi alındı ve şu ana kadar can ve mal kaybı olmadığı belirtildi. İl Afet Müdahale Planı çerçevesinde görevlilerin sahada incelemelerine devam edildiği ifade edildi.

31.12.2023 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Hakkari'de yaşanan depremden hemen sonra Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Yetkililerden Hakkari'de yaşanan deprem hakkında bilgi alan Vali Çelik, şu ana kadar ulaşan bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını, ayrıca AFAD Merkezinde konunun yakından takip edildiğini söyledi. Sürecin yakinen takip edildiğini ifade eden Vali Çelik, İl Afet Müdahale Planı çerçevesinde görevlilerin sahada incelemelerine devam ettiklerini bildirdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de deprem sonrası afet koordinasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement