Hakkari'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı

- Hakkari'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı Hakkari'de doğada yaralı bulunan Alaca Baykuş, Kara Akbaba ve Kızıl Şahin türü yaban hayvanları ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tekrar doğaya bırakıldı.

09.03.2022 21:58  Güncelleme: 22:50

- Hakkari'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı

HAKKARİ - Hakkari'de doğada yaralı bulunan Alaca Baykuş, Kara Akbaba ve Kızıl Şahin türü yaban hayvanları ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tekrar doğaya bırakıldı.

Doğada yaralı halde bulunan ve Hakkari Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğüne teslim edilen Alaca Baykuş, Kara Akbaba ve Kızıl Şahin türü yaban hayvanları ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Van YYÜ Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezine sevk edilmişti.

Yaban hayvanlarının Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Lokman Aslan'ın gerekli tetkik ve tedavilerini yaptıktan sonra yaban hayvanlarını salım programı kapsamında Doğa Koruma ve Milli Parklar Hakkari İl Müdürü Necmettin Yılmaz, İl Şube Şefi Süleyman Durman, Veteriner Hekim Mehmet Yıldız ve İl Şube Personeli Sait Can, yaban hayvanlarının doğaya salmalarını gerçekleştirdi.

Hakkari\'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Kara Akbaba, Kızıl şahin doğaya bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement