Vali Necmettin Kalkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte olimpik yüzme havuzu, 2 bin kişilik spor salonu ve 2 gençlik merkezi yapıldığını bildirdi.
2014 yılında Hakkari'de çok önemli spor tesislerinin inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Kalkan, bu tesislerle kentin spor alanında hak ettiği yere geleceğini söyledi.
Kalkan, 4 büyük tesisin ihalesinin yapıldığını ve inşaat sezonuyla çalışmalara start verileceğini vurgulayarak, "Yüksekova ilçemize de bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. İl Özel İdaresi olarak da bu yaz 3 tane seyyar yüzme havuzu yapıyoruz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığımız bir tane spor salonu yapıyor. Bu tesislerin faaliyete geçmesiyle birlikte Hakkari önemli spor merkezi haline gelecek" dedi. - Hakkari
Son Dakika › Yerel › Hakkari, Spor Tesislerine Kavuşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.