Halfeti'de Silahlı Kavga: 1 Ölü - Son Dakika
Yerel

Halfeti'de Silahlı Kavga: 1 Ölü

Halfeti'de akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada, Kurban Bayramı için Almanya'dan izine gelen 1 kişi hayatını kaybetti.

30.10.2012 14:40

Halfeti'de akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada, Kurban Bayramı için Almanya'dan izine gelen 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Durak köyünde Müslüm Çakmak (67) ile kayın biraderi Müslüm Y. (72) arasında "arazi anlaşmazlığı" nedeniyle yaşanan tartışma, silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada silahla yaralanan ve yakınları tarafından Halfeti Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Müslüm Çakmak, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cinayet zanlısı Müslüm Y. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Bu arada Çakmak'ın, Kurban Bayramı tatili için birkaç gün önce Almanya'dan memleketi Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine geldiği öğrenildi.

Muhabir: Mustafa Sonar/ Eşber Ayaydın/ Mehmet Güldaş

Yayıncı: İsmail Fidan - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halfeti'de Silahlı Kavga: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement