Hamsu Vadisi Yürüyüş Yolunda Tahribat - Son Dakika
Yerel

Hamsu Vadisi Yürüyüş Yolunda Tahribat

Hamsu Vadisi Yürüyüş Yolunda Tahribat

Bilecik'te, Hamsu vadisinden başlayan Şeyh Edebali Türbesi mevkiine kadar uzanan yürüyüş yolunda zeminleri kırarak büyük delikler açan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, aydınlatma direklerine de büyük zarar verdiler.

01.04.2013 11:32

Bilecik'te, Hamsu vadisinden başlayan Şeyh Edebali Türbesi mevkiine kadar uzanan yürüyüş yolunda zeminleri kırarak büyük delikler açan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, aydınlatma direklerine de büyük zarar verdiler.

Hamsu Vadisi Vizyon projeleri içersinde olan bin 200 metre uzunluğundaki tahribat vatandaşların tepkisine sebep oldu. Bazı aydınlatma direklerinin sökülerek yürüyüş yolunun altından geçen dereye atılırken, Şeyh Edebali Türbesi mevkiine yakın mesafede olan yürüyüş yolunun büyük bir bölümü tahrip edildiğinden, yürümek isteyenler çok tehlikeli olan yerde karşı yöne geçmek istediklerinde adeta cambazlık yaparak geçmek zorunda kalıyorlar. Bilecik Belediyesi'nin yürüyüş yolunun her iki giriş yönüne astığı "İnşaat çalışmaları devam ediyor, alana girilmesi tehlikeli ve yasaktır" uyarı levhasına aldırmayan vatandaşlar, yürüyüş yolunu kullanmaya devam ediyor.

Yürüyüş yolundaki tahribat yapanları 'Maganda' olarak isimlendiren vatandaşlar ise "Bu milli servet ve büyük emeklerle, paralar harcayarak yapılmış. Bu tip konularda toplumsal duyarlığın olması gerekir. Bunları yapanların ruh halleri bozuk kimseler" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamsu Vadisi Yürüyüş Yolunda Tahribat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement