"Hasta Konuk Evi" 2 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

"Hasta Konuk Evi" 2 Bin Kişiyi Ağırladı

ANTALYA (AA) Kepez ilçesindeki "Hasta Konuk Evi"nin, iki yılda 2 bin kişiye hizmet verdiği bildirildi.

06.11.2013 15:41

ANTALYA (AA)- Kepez ilçesindeki "Hasta Konuk Evi"nin, iki yılda 2 bin kişiye hizmet verdiği bildirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, evin farklı şehirlerden gelen ve kalacak yerleri olmadığı için hastane bahçesinde ya da araçları içinde konaklamak zorunda kalan hasta ve yakınlarını ağırladığını belirtti.

Tütüncü, tüm odalarında klima, banyo ve tuvaletin yer aldığı 32 yataklı "Hasta Konuk Evi"nde misafir edilenlere, kahvaltı ile akşam yemeklerinin ücretsiz olarak verildiğini aktararak, evin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne yürüme mesafesinde olmasının hasta ve yakınlarına avantaj sağladığı ifade etti.

Bu projenin ülke genelinde örnek model olarak alındığını belirten Tütüncü, şunları kaydetti:

"Hasta Konuk Evi, 13 Haziran 2011 tarihinde hizmete açıldı. İki yılda, 2 bin vatandaşımız misafirimiz oldu. Gelen vatandaşlarımızın büyük bir kısmı Konya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Van, Diyarbakır ve Adana gibi ülkemizin farklı illerinden. Büyük çoğunluğu organ nakli bekleyen hastalar ve refakatçilerinden oluşuyor." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Hasta Konuk Evi' 2 Bin Kişiyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement