Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bir hasta yakınının nöbetçi doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini darp ettiği iddia edildi.
Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde annesini muayene ettirmek isteyen M.T. (28), henüz belirlenemeyen nedenle hastane çalışanlarıyla tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesiyle güvenlik görevlisi Coşkun Şişman'a tokat atan M.T, ardından nöbetçi doktorlar Gamze Öztürk ve Arda Bilgeli ile hastane çalışanları Metin Bayır ve Saim Şen'i darp ederek hastaneden uzaklaştı.
Saldırıya uğradığı iddia edilen hastane çalışanlarının darp raporu alarak M.T'den şikayetçi oldukları öğrenildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.
Olayın ardından açıklama yapan Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Türkiye'de son günlerde hastanelerde çalışan sağlık personellerine ve doktorlara yönelik saldırıların arttığını belirtti, konuyla ilgili polis ekiplerinin çok yönlü soruşturma başlattığını ve saldırganların cezasız kalmayacağını ifade etti.
Son Dakika › Yerel › Hasta Yakınının Hastane Çalışanlarını Darp Ettiği İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?