Hatay'da 13 Iraklı Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da 13 Iraklı Kaçak Yakalandı

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırında, terör örgütü DAEŞ'ten kaçtıklarını ileri süren 13 Iraklı yakalandı.

07.09.2015 12:21

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırında, terör örgütü DAEŞ'ten kaçtıklarını ileri süren 13 Iraklı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Suriye sınırında görev yapan 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı birlikler, Güveççi Mahallesi civarında Türkiye'ye geçmeye çalışan 13 kişiyi fark etti.

Sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken askerler tarafından yakalanan ve terör örgütü DAEŞ'ten kaçtıkları öne sürülen grubun, Irak uyruklu oldukları tespit edildi.

Kaçaklar, işlemlerin ardından sınırdaki geri gönderme noktalarına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da 13 Iraklı Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement