Hatay Valisi Lekesiz'den Okul İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Hatay Valisi Lekesiz'den Okul İnşaatında İnceleme

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun 2'nci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından yaptırılan 2'nci OSB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

27.01.2013 16:59

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun 2'nci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından yaptırılan 2'nci OSB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Lekesiz, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, okulun 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmaların titizlikle devam etmesi gerektiğini belirtti.

'Her işi yaparım' diyenlere değil, bir işte uzmanlaşmış kişilere ihtiyaç olduğunu ifade eden Lekesiz, şöyle konuştu:

"Bu yüzden mesleki eğitime önem veriyoruz. İlimizde var olan OSB'lerin nitelikli iş gücüne ihtiyacı var, bunların altyapısını hazırlamamız lazım. Başta demir-çelik olmak üzere birçok sektör açısından oldukça gelişmiş olan İskenderun bölgemizde de, söz konusu sektörlerin yetişmiş insan gücüne ihtiyacı bulunmakta. Bu iş gücü de meslek liselerimizde yetişecek. Bu okulumuz bu anlamda güzel bir örnek olacak. Gerekirse üç vardiya halinde çalışalım ve okulumuzu en kısa zamanda eğitim öğretime açalım."

Muhabir: Emin Sansar/ Salim Taş

Yayıncı: Anıl Bağrık - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay Valisi Lekesiz'den Okul İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement