Havza Kaymakamı Kalaycı, Huzurevinde İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Havza Kaymakamı Kalaycı, Huzurevinde İftara Katıldı

Havza Kaymakamı Kalaycı, Huzurevinde İftara Katıldı

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar programına katılan Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, merkezde incelemelerde bulundu.

20.07.2013 10:08  Güncelleme: 10:34

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar programına katılan Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, program sonrası merkezde incelemelerde bulundu.

İftar programına Kalaycı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.

Kalaycı iftar programının ardından Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde inceleler yaptı ve ilk olarak Merkez Müdürü Nusrat Yılmaz'dan merkezde kalan misafir sayısı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra personel ile bir araya gelen Kalaycı, bugüne kadar Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinden bir şikayet gelmediğini belirterek merkezde çalışan görevlilere teşekkür etti.

Kalaycı, "Kutsal olduğu kadar vebali olan bir görev yapıyorsunuz. Bu yüzden çok dikkatli olmanız lazım. Bugüne kadar sizlerle ilgili bir sıkıntılı durum olmadı. Bu özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kalaycı daha sonra Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlı ve engellilerin isteklerini dinledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Kaymakamı Kalaycı, Huzurevinde İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement