Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdüründen Didim'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdüründen Didim'e Ziyaret

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdüründen Didim\'e Ziyaret

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli Didim’e ziyarette bulundu.

09.08.2014 16:07

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli Didim'e ziyarette bulundu. Görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Çoban ile Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Hüseyin Erel hazır bulundu.

Mesleki Eğitim ve Yaygın Eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Biçerli, Didim' deki gelişmelerden hem yaygın eğitimde hem mesleki eğitim alanındaki faaliyetlerden, Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarındaki başarılar ve AB projelerinde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli 07-08-09 Ekim 2014 tarihlerinde Aydın ilinde gerçekleştirilecek olan "Öğrenme Şenlikleri" faaliyetleri için tekrar Aydın' da olacaklarını ifade etti.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut "Sayın Genel Müdürümüzle tanışmaktan ve kendileriyle güzel bir sohbet etme imkanı bulduğumdan dolayı çok memnun oldum." dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdüründen Didim'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement