Hayatını Kaybeden Doktor Ağlattı - Son Dakika
Yerel

Hayatını Kaybeden Doktor Ağlattı

Hayatını Kaybeden Doktor Ağlattı

Hayatını kaybeden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Mustafa Zeki Gür için hastane önünde tören düzenlendi.

19.04.2013 16:39

Hayatını kaybeden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Zeki Gür için hastane önünde tören düzenlendi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı evli 1 çocuk babası Opr. Dr. Mustafa Zeki Gür (62), kalp yetmezliği dolayısıyla tedavi gördüğü görev yaptığı hastanede dün akşam hayatını kaybetti. 1979 yılında Kayseri Gevher Nesibe Tıp Fakültesi'ni bitirerek hekimlik hayatına başlayan Opr. Dr. Mustafa Zeki Tür, 1987 yılında Samsun Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Samsun Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması üzerine görevini burada devam eden Mustafa Zeki Gür'ün ölümü mesai arkadaşlarını ve sağlık camiasını gözyaşına boğdu. Bugün Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Mustafa Zeki Gür için tören düzenlendi. Törene, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Ertan Uzun, Genel Sekreterlik Mali Hizmetler Başkanı Dr. Ramazan Taşdemir, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ahmet İsmailoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Dursun M.Mehel, Hastane Başhekimi Prof. Dr. S.Sırrı Kılıç, Hasta Bakım ve Otelcilik Hizmetleri Müdürü Ömer Sel, Sağlık-Sen Samsun İl Başkanı İlhan Öksöz, doktorlar ve hastane çalışanları ile Tür ailesi katıldı.

Törende, konuşma yapan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Dursun M. Mehel, "Çok değerli bir hekim arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yakınlarının, çalışma arkadaşlarının ve hepimizin başı sağ olsun. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

Yapılan duaların ardından Mustafa Zeki Gür'ün cenazesi Büyük Camii'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayatını Kaybeden Doktor Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement