Hayırseverler Ortaokulu'na 300 Bin TL Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırseverler Ortaokulu'na 300 Bin TL Destek

Hayırseverler Ortaokulu\'na 300 Bin TL Destek

Hayırsever iş adamları Vefa İbrahim Aracı ve Şükrü Kemal Aracı, Denizli’de yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu’na 300 bin TL bağışta bulundu.

05.03.2015 13:04

Hayırsever iş adamları Vefa İbrahim Aracı ve Şükrü Kemal Aracı, Denizli'de yaptırılacak Hayırseverler Ortaokulu'na 300 bin TL bağışta bulundu.

Üç yıl önce Honaz'ın Kocabaş Mahallesi'nde faaliyete başlayan Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş.'nin sahipleri iş adamları Vefa İbrahim Aracı ve Şükrü Kemal Aracı Servergazi Mahallesi'nde yapılacak olan ve 3 milyon TL'ye bitirilmesi planlanan Hayırseverler Ortaokulu'na 300 bin TL destek verdi.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, iş adamları Vefa İbrahim Aracı ve Şükrü Kemal Aracı ile Koruma Klor Alkali Sanayi ve Ticaret A.Ş. Denizli Fabrika Müdürü Hüseyin Şener katıldı. İmza töreninde konuşan iş adamı Vefa İbrahim Aracı, daha önce de farklı şehirlerde eğitime destek verdiklerini söyleyerek, "Daha önce firmamıza ait fabrikaların bulunduğu Kocaeli ve Hatay illerinde eğitim, sağlık ve sosyal hizmet anlamında destek ve yardımlarda bulunduk. Denizli'de de ilk olarak eğitim alanında yapımı planlanan okulda üç derslik yapacak şekilde destek veriyoruz. İnşallah bu bir başlangıç, Allah devamını nasip eder ve Denizli'ye de okul yaptırırız. Sonrasında da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi. Hayırsever Şükrü Kemal Aracı da, eğitime destek vermekten mutlu olduklarını söyleyerek, yapılacak olan okulun hayırlı olmasını diledi.

Vali Şükrü Kocatepe ise Hayırseverler Ortaokulu için başlatılan kampanyaya ilginin artarak devam ettiğini belirterek, "Bugün de üç derslik desteği ile Şükrü Kemal Aracı ve Vefa İbrahim Aracı bu kampanyaya katıldılar. Kendileri sanayimize ve ülke ekonomisine çok değerli katkıda bulunan işletmelerin sahipleri. Bugün Hayırseverler Ortaokulu'na 300 bin lira katkı ile 3 derslik yaptırmak suretiyle ağabey-kardeş olarak ortak katkıda bulunuyorlar. Ben kendilerine şükranlarımı arz ediyor, teşekkür ediyorum. İşlerinin daha başarı olmasını, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Allah ömürlerine bereket versin, uzun ömürler versin diye temenni ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverler Ortaokulu'na 300 Bin TL Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement